CABINET DE AVOCAT FURTUNA MIHAELA                                           (+40) 724 543 645Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
...

SERVICII


 


Asistenta si reprezentare in fata instantelor judecatoresti la toate treptele de jurisdictie.

 

Consultatii juridice

Pot fi acordate in scris sau verbal in domenii variate de interes pentru clientii nostri: elaborarea de opinii legale, participarea la negocieri referitoare la incheiereade acte juridice si elaborarea, analiza proiectelor acestora, orice alt fel de consultatii juridice.

Persoanele juridice au posibilitatea de a opta pentru acordarea de asistenta lunara pe baza unui contract de asistenta.

Consultatiile juridice se acorda numai pe baza de programare.

 

Infiintari, modificari de societati comerciale, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau asociatii non-profit

Infiintam in cel mai scurt timp societati comerciale, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau asociatii non-profit. Realizam orice modificari: schimbare sediu, cesiune, prelungire mandat administrator, schimbare administrator, schimbare denumire, completare obiect de activitate CAEN, dizolvare, lichidare, intr-un timp cat mai scurt.

 

Dosare de daune accidente rutiere

Deschidem in cel mai scurt timp dosarul de dauna la societatea de asigurare cu care soferul vinovat de accident a incheiat polita.

Societatile de asigurari auto pot oferi despagubiri mai mici decat valoarea reala a prejudiciului oferit. Vom negocia in numele dumneavoastra cea mai buna oferta in cel mai scurt timp.

Va oferim sansa ca oferta de despagubiri in caz de accident auto sa fie intotdeauna despagubirea justa pentru prejudiciul suferit.

 

Sediu social

Va oferim un sediu virtual in Bucuresti pentru societatea dumneavoastra.

In situatia in care nu aveti un sediu social pentru societatea dumneavoastra, va puteti stabili o perioada de 1 an sau 6 luni sediul la adresa noastra, in schimbul unui onorariu accesibil.

Serviciile oferite in pachetul sediului virtual sunt:

 • adresa pentru afaceri in Bucuresti;
 • ridicarea si trimiterea corespondentei dumneavoastra;
 • un numar de telefon local la care va pot apela clientii;
 • preluarea mesajelor telefonice de catre persoane calificate si transmiterea lor in cel mai scurt timp catre societatea dumneavoastra.

 

Redactare si atestare acte juridice

Cabinetul nostru de avocatura va poate ajuta cu redactarea de acte juridice de orice fel intr-un timp cat mai scurt.

Atestarea de acte juridice se realizeaza de catre un avocat in prezenta partilor semnatare in numarul de exemplare solicitat de catre clientii nostri.

 

Reprezentare in fata autoritatilor si institutiilor publice

Cabinetul de avocatura va poate ajuta cu rezolvarea rapida a oricaror proceduri in fata Oficiului National al Registrului Comertului, Primariilor, Administratiilor Publice, etc.

 

Executare silita prin investiri cu formula executorie, asistenta si reprezentare in fata executorilor judecatoresti si a instantelor de judecata in cadrul procedurilor de executare silita, contestatii la executare.

 

Operatiuni bancare

Cabinetul nostru de avocatura ofera servicii profesionale si rapide pentru deschiderea de conturi bancare si orice alte operatiuni, in relatie cu orice banca aleasa de dumneavoastra.

In cazul infiintarii unei societati comerciale va putem ajuta cu depunerea capitalului social la o banca aleasa de dumneavoastra si deschiderea contului in numele societatii.

Pentru societatile deja infiintate va putem oferi servicii de deschidere a conturilor curente, de activare a internet bankingului si orice alte operatiuni.

 

Servicii notariale si de traduceri

Colaborand cu birouri notariale si de traduceri, va putem ajuta in legatura cu acte notariale sau traduceri in timp cat mai scurt.

La constituirea unei societati este necesar pentru administrator specimenul de semnatura ce poate fi dat numai in fata unui notar. Noi va facem acest proces mult mai simplu, insotindu-va la biroul notarial pentru semnarea rapida a specimenului de semnatura.

 

 • Asistenta si reprezentare juridica
 • Consultatii juridice
 • Drept penal
 • Drept comercial
 • Drept civil
 • Dreptul familiei
 • Dreptul muncii
 • Infiintari societati comerciale
 • Gazduire sediu social
address

Bucuresti, Str. Dristorului, Nr.114
Bl. 13C, Sc.1, Et.1, Ap.1, Sector 3

phone

Mobil: (+4) 0724.543.645

email

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
www.avocatfurtuna.ro